Timmermans zorgt voor wrevel binnen partij met loslaten stikstofdeadline 2030: ’Dom, dom, dom!’

DEN HAAG - Het loslaten van het plan om de stikstofuitstoot al in 2030 te halveren leidt tot verwarring en ligt zwaar op de maag bij leden van PvdA/GL. Partijleider Frans Timmermans zei in het RTL-verkiezingsdebat dat hij niet koste wat kost wil vasthouden aan 2030 als deadline. In de Tweede Kamerfractie klinkt echter een heel ander geluid. „Nee hoor, dat jaartal staat gewoon nog overeind”, zegt Kamerlid Laura Bromet (PvdA/GL) tegen De Telegraaf. De vraag is daarnaast of het een oplossing voor het stikstofprobleem dichterbij brengt.


Meer: telegraaf.nl/nieuws/745439251/…

Deel dit topic

Reacties

+1
jan4072@yahoo.com
TimmerFrans is alleen uit op macht. Een soort mini Hitler en die stamt ook uit de z.g. sociale klasse. Maar ook TimmerFrans schuwt geen oorlog. 9 jaar geleden, meer in het begin van de oorlog tussen west en oost Oekraïne zei hij gelijk al nooit geen vredes onderhandelingen te beginnen met de Russen over de Öekraïne terwijl toen een staakt het vuren en geheel Oekraïne als gedemilitariseerde zone een reële optie was. Voor mij is TimmerFrans een zeer gevaarlijk heerschap.
+8
Marco69
Timmerfrans wil paaien met Omzigt om in het torentje te geraken. Net als Rutte , weg geven om zijn eigen positie veilig te stellen.
Vraag blijft of de groenlinks achterban dat slikt.
Zien jullie Timmerfrans als oppositieleider in de 2e kamerbankjes? Dacht het niet hoor, dat is hem te min. Ziet het al zo voor mij , telkens uit zijn kamerzetel te murwelen om naar de interruptiemicrofoon te lopen. Wat een lijdensweg. Nee hoor dan is hij zo weer foetsie naar Brussel of in ea RvC multinational. Bijvoorbeeld Shell om GL te pesten. haha.
+1
Weidezicht
De andere partijen moeten er vol op dat frans er 1 uit brussel is, 1 dus die al jaren dat verhuisspelletje in stand houdt, 1 dus van dwingen om asielzoekers op te nemen, maar geen beleid maakt om te filteren wie terecht mag blijven en wie niet, 1 dus van de club die steeds meer geld van ons wil, 1 dus van de club die steeds meer zeggenschap over ons wil. Dat dus. Daar is frans er 1 van en die kaapt de arbeider van de pvda, en die kaapt de goedwillende geitenwollensok, van GL,die eigenlijk alleen een bio dineetje wil. Zo moet crans uit brussel neergezet worden.
+1
Hans van Bergen
Je ziet mooi dat de linksen dus niet boos of geaggiteerd worden van alle maatregelen die genomen zijn waarbij de minima zwaar het slachtoffer waren. dat is een eindelose lijst. Nee telkenmale als de boeren 1 minimaal voordeeltje dreigen te hebben DAN ontploft links.
+1
Albert Altena
De oude PvdA en GL vliegen elkaar nog wel in de haren!!!
Het kan ook nooit. In principe totaal ander soort kiezer.
Arbeiders tegen Elitairen.
+1
weurding
Fransje...

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's timmermans , geluid , telegraaf , den haag , stikstofuitstoot , frans timmermans en stikstofprobleem geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0