Aantal vliegtuigpassagiers neemt toe



Quote:
Het afgelopen kwartaal reisden bijna 21 miljoen luchtreizigers van en naar een van de vijf Nederlandse luchthavens

Deel dit topic

Reacties

+2
demelkboer
Voor iedereen die nog illusies had aangaande ik krimping van de vliegstapel
bio boer
@demelkboer het gaat ook over aantal vliegbewegingen dan maar wat grotere vliegtuigen
demelkboer
@bio boer het aantal passagiers 11% plus het aantal vluchten 8% plus. Dus jouw vlieger gaat maar voor 3% op
Kars
@bio boer die grotere vliegtuigen verbruiken net zoveel als een kleinere?
bio boer
@Kars dat is waar ik op doelde ze worden beperkt met aantallen vlieg bewegingen groter vliegtuig kan wel meer overlast of emissie geven

Waneer gaan ze op waterstof vliegen?
Nevergiveup

(klik om te vergroten)

bio boer
@Nevergiveup al het begin is moeilijk
Nevergiveup
@bio boer Als iets in de Basis niks is dan word het niks , voor voertuigen op de grond waar gewicht minder belangrijk is kan het makkelijker , maar blijft toch wel een dingetje dat scheikundig genaamde "knal gas" vliegtuigen zijn niet voor niets bijna het enige wat op Kerosine (hoogste energie drager) gaat ...
+5
Erik1979.
@Groen1 dat mag je hier niet plaatsen. Dat zijn complotten van Thierry Baudet van een paar jaar geleden. Samen met de cbdc. Allemaal complotten. Zoiets hoort hier niet. Kom je zeker ook nog met het co2 budget 🙈🙈🙈. Barbara Baarsma heeft er wel een keertje over gesproken. Maar het blijft een complot van Thierry.
Erik1979.
Als de brics landen een beetje welvarender worden dan zullen die mensen meer gaan vliegen. Kunnen wij gaan minderen maar dat zet geen zoden aan de dijk.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nÊt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0