Rabobank en de ontbossers | Het Financieele Dagblad



Quote:
Rabobank zegt in Brazilië een ‘nultolerantiebeleid’ te hanteren ten aanzien van ontbossing. Maar uit onderzoek van het FD blijkt dat de bank zakendeed met honderden boeren die zijn aangemerkt als illegale ontbosser.

Deel dit topic

Reacties

leonievdh971
Kulumáka heeft een boodschap voor de buitenlandse financiers van de soja-industrie. ‘Kom kijken wat je hier aanricht. We zijn niet tegen economische ontwikkeling. Maar het moet toch mogelijk zijn om geld te verdienen zonder de natuur te verwoesten?’
+1
leonievdh971
Rabobank en de nieuwe transitie met natuurboer Alex Datema.

Laten we een crowdfunding starten voor een vliegticket voor de Rabotop.
Of nog beter: Alex, ik begrijp je ambities, maar kun je deze week nog de kringloopwijzer invoeren voor de onrustSTOKERS in Brazilië?

Ik steek mijn mening nooit onder stoelen of banken.
De laatste geloofwaardigheid van de transitieprekende Rabobank heb ik net doorgespoeld.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's Brazilië , ontbossing , rabobank , bank en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0