Stelling: 30 procent minder emissie in plaats van KDW-beleid


Tijdens de openingsavond in Partycentrum ’t Haske wordt het onderwerp onder de aandacht gebracht in Partycentrum ’t Haske. Abel Kooistra (lijsttrekker BBB Fryslân en beleidsadviseur GGA LTO-Noord), Alex Datema (directeur Food en Agri Rabobank Nederland) en Roy Meijer (NAJK-voorzitter, Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt)

Deel dit topic

Reacties

hypotheekboer
Bijzonder hoe de heren Meijer en Datema er vanuit gaan dat er maar van depositiebeleid afgestapt moet worden om over te gaan naar emissiebeleid, terwijl Kooistra realistischer in de strijd zit door aan te geven dat we nog te weinig weten wat werkelijk drukfactoren zijn op de natuur.
Viel mij op dat op de lijst van standhouders maar liefst 4 advocatenkantoren stonden. Benieuwd hoe druk die het vandaag hadden.
pieta
Quote Reactie van @hypotheekboer:
nog te weinig weten wat werkelijk drukfactoren zijn op de natuur

Daarvoor zal de overstap richting emissie wel bedoeld zijn. Emissie omlaag en als dan de natuur niet hersteld heb je toch je plicht gedaan.

Ik heb er verder geen mening over wat verstandig is. Ik steun SSC
+1
Noorderling
@pieta
Quote:
Emissie omlaag en als dan de natuur niet hersteld heb je toch je plicht gedaan.

Of nog meer reduceren omdat er nog geen resultaat te zien is?
Daar kun je meerdere redenaties op los laten.
Wij komen er vast wel uit, ben alleen bang dat het anders gaat lopen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's rabobank , Agrarisch , bbb , GGA , roy meijer en alex datema geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0