Nieuwe coalitie vvd PvdA en nsc

Gaat niet de goede kant op. Bbb terug naar 13 zetels. Misschien voor de partij niet verkeerd om eerst eens met 13 man in oppositie te zitten. Maar of veel agrariërs vier jaar onder timmermans gaan overleven

Deel dit topic

Reacties

+1
Braboboer
BBB willen ze er misschien juist wel bij omdat die de baas zijn in de 1e kamer komende 3,5 jaar nog.
Melkveehoudernh
@Braboboer mag toch hopen dat bbb niet onder PvdA GroenLinks premier gaat werken
+1
Twentsch Land
Omzigt houd links aan.

Timmermans en omzigt samen kunnen misschien zelfs een meerderheid halen, indien niet is nog snel de zaak beklonken met sp en/of partij voor de dieren.
Melkboer16
Maak je niet druk, het is nog 6 weken tot de verkiezingen. Timmerfrans wordt geen premier en Omzich ook niet. Ooit won Joop de Uyl de verkiezingen en dacht hoge eisen te kunnen stellen. Veel mensen herinneren zich vast nog de foto waarop Dries van Agt en Hans Wiegel daarna ff een vorkje gingen prikken en toen het kabinet Van Agt/Wiegel smeedden.
Het werd uiteindelijk Joop z’n dood
Twentsch Land
En wie van welke partij zal het dan wel worden ?
En nog belangrijker !!! met welke partijen gaan ze proberen een meerderheid te vormen ?

@Melkboer16
+2
Melkveehoudernh
@Melkboer16 dit was wel in een tijd dat we nog lang niet zo'n versplintering hadden, als er nu drie met elkaar t kunnen redden, zullen ze dat niet laten. Klaver en Rutte waren altijd al dikke mik, nsc is bij mekaar geraapt zootje van cda, vvd PvdA. Dus kan er zo bij. Die Omtzigt zie je de laatste week ook steeds meer naast zn schoenen lopen, krijgt t ook aardig hoog in de bol

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's timmermans , vvd , pvda , man en bbb geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN