Vier studenten van Hogeschool Van Hall Larenstein hebben een hybride yoghurt ontworpen: duurzaam en deels plantaardig

Een groep studenten van Hogeschool Van Hall Larenstein heeft een recept voor ‘hybride yoghurt’ uitgedacht. De yoghurt is deels plantaardig en deels zuivel.

Deel dit topic

Reacties

+1
Grasbaal
Hybrideyoghurt met aardbeien, zalig!.
IJsseldelta
Wie is er niet groot mee geworden.
+2
kearl
@IJsseldelta Tot nu toe nog niemand 😅
Jannus
Quote Reactie van @IJsseldelta:
Wie is er niet groot mee geworden.

Degenen die niet gestudeerd hebben
+3
George
Why? Waarom zou je dat willen?
+1
aldert
@George Mensen tobben blijkbaar graag.Mijn vrouw maakt al jaren zelf yoghurt, emmer van 5 liter,dat schiet tenminste op.
Eers kiek´n
Mooi. Een VEGA zal het niet pakken een niet VEGA alleen is het goedkoper is. Ik meng ook wel eens iets door mijn yoghurt dus het lijkt mij niet zo'n probleem. Yoghurt muesli noemen we dat hier maar daar ben je toch geen start-ups voor nodig. Wil je minder dan nemen we halfvolle yoghurt... Er is over nagedacht.
J Andringa
Wat een bijzonder idee (probeer het maar wat positief te benaderen)

Maar is daar een marktonderzoek aan vooraf gegaan, dat zal toch wel…

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's zuivel , duurzaam , yoghurt en hybride geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0