De Nationale Pruttelaar on XQuote:
Hongarije, Polen en Slowakije breiden de boycot van agrarische producten uit Oekraïne uit. Deze producten worden massaal op hun lokale markten gedumpt en bedreigen daarmee het voortbestaan van de eigen boeren.

Bron

Deel dit topic

Reacties

hans1980

Erik1979.
En onze regering haalt daar het voedsel met bommen en granaten en maakt hier de boeren kapot. En ik mag dan niet zeggen dat de Grüne het probleem zijn en niet Orban...... ok dan zeg ik het maar niet. Niet iedereen heeft recht op een eigen mening blijkbaar.
Erik1979.
@Erik1979. Wat ik wel even wil vertellen is dat de voedselbank en bij ons de tafel het steeds drukker krijgen en iedere 12 dagen een Nederlandse collega het leven laat 😢
Albert Peters
@Erik1979. Als jij en sommige andere boeren maar geen last hebben is de rest niet belangrijk
Erik1979.
@Albert Peters Lees eens goed wat ik schrijf. Jou linkse beleid zorgt voor de druk op voedselbanken.
Nevergiveup
@Albert Peters Waarom zouden "onze" boeren de beste van de Wereld wel last moeten hebben van U ...
Albert Peters
@Nevergiveup heb je last van mij?jammer
Albert Peters
@Erik1979. Jou mening is al bekend vriend van poetin
+2
Erik1979.
@Albert Peters ja, en wappie en klimaat ontkenner en.... en..... poeh, heb je mooi geleerd hoe je mensen die wel zelf denken mond dood te maken. Werkt alleen niet zo goed meer. Steeds meer mensen trappen niet meer in jou soort praatjes.
Albert Peters
@Erik1979. Alleen bij jou
Erik1979.
@Albert Peters niet echt,ik vind het wel grappig. Zegt heel veel over jou.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's polen en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1.900
TREFWOORDEN