D66'er Tjeerd de Groot dreigt Tweede Kamer te moeten verlaten



Quote:
D66-Tweede Kamerlid Tjeerd de Groot, die een grote rol speelt in het stikstofdebat, staat net buiten de top tien van de zojuist bekendgemaakte conceptkandidatenlijst van D66. Het is daardoor de vraag of hij weer in de Tweede Kamer terechtkomt.

Deel dit topic

Reacties

matt
Hij zal toch wel voorkeurstemmen krijgen,is toch mega populair die man.
+1
Braboboer
@matt

Laat hem maar terug komen in de 2e kamer, met hem er bij wil niemand meer met D66 in een regering 😉
Noorderling
@matt
Naast voorkeurstem zou een tegenstem ook wel een idee zijn, waarmee je een voorkeurstem ongedaan kunt maken.
Al kan ik er dan ook wel 5 gebruiken.
Weidezicht
Ik schreef gister dat tjeerd lijsttrekker wordt bij pvdd. Maar zat er net nogeens over na te denken. Die pvdd staat op de achterste benen, dus zo n bestuur zou letterlijk die partij slopen door het kiezerslievelingetje weg te bonjouren. Zou jet 1 grote verkiezingsstunt zijn? Dan is dat eigenlijk te vroeg.
Weidezicht
@Weidezicht nou of het echt een verkiezingsstunt is kan ik niet bepalen, maar dit levert ouwehand heel veel symphatie en dus stemmen. Ik lees net dat bestuur aftreedt en ouwehand weer lijsttrekker wordt. Al die vegetarische meisjes zijn fan van haar, dus gaan weer op haar stemmen. Hoopte eigenlijk dat dit gedoe ze een zeteltje of 4 zou kosten, maar helaas.
demelkboer
JAmmer dag de nzo net een nieuwe directeur heeft
sorry
Tjeert plekje opgeschoven


« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's d66 , tweede kamer , de groot , stikstofdebat en tjeerd de groot geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0