80 procent van alle boeren en tuinders bankiert bij de Rabobank

Column Alex Datema: Faciliteren

Beste Vergaderboer, Ik heb de stelregel dat ik op sociale media niet reageer op opmerkingen of vragen die gesteld worden door mensen die zich verschuilen achter een pseudoniem. Daarom heb ik ook even getwijfeld of ik wel zou reageren op de vraag die je aan mij stelde in uw column: boerderij.nl/alex-datema-drukt-stempel-op-de-rabo/ Maar je schrijft al zo lang columns, die ik altijd lees, soms met instemming, soms met ergernis. Maar ze zetten mij altijd aan denken, dat ik het gevoel heb u toch een beetje persoonlijk te kennen.

Dus gebruik ik mijn column om antwoord te geven op uw vraag. Die vraag was: is er nog wel plek voor de gewone gangbare boer bij Rabobank, nu Rabobank zo nadrukkelijk kiest voor duurzaamheid in haar financieringsbeleid? Het antwoord op deze vraag is eenvoudig te geven, dat antwoord is: Ja! Op dit moment bankiert ruim 80 procent van alle boeren en tuinders bij Rabobank. Je kunt dus gerust zeggen dat we de bank zijn voor de gewone gangbare boer en tuinder. En dat willen we ook blijven.

Meer: veld-post.nl/artikel/809379-faciliteren/

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's duurzaamheid , tuinders , rabobank , bank , vergaderboer en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0