Framing?

Framing of niet, ik krijg er wel een beetje een onpasselijk gevoel bij zo'n bericht. Zo van die mensen van Qlip krijgen de opdracht om zelfs al commentaar te leveren als er iets stof op een vacuumleiding ligt of met broeierig warm weer de boer af te branden als er koeien in de stal liggen terwijl de kalender aangeeft dat alle koeien buiten lopen. Ach iedereen kan zo wel meerdere voorbeelden aanhalen uit eigen ervaring.
En FCDF zelf wel een loopje nemen met borgingen en garanties???

Stalmelk Stiekemerd van Wakker Dier is voor Campina Grasboter
Geplaatst: 22/08/2023

Bewaar als favoriet

De Stalmelk Stiekemerd, een onderscheiding waarmee Wakker Dier de aandacht wil vestigen op het gebruik van melk zonder garanties voor weidegang bij de koeien, wordt toegekend aan Campina Grasboter. Er waren 4 verschillende producten genomineerd en van de bijna 18.000 stemmen die werden uitgebracht kreeg het product van FrieslandCampina ruim 66% van de stemmen.

Met de Stalmelk Stiekemerd verkiezing vraagt Wakker Dier aandacht voor de circa 400.000 koeien in Nederland waarvan geen zekerheid bestaat dat ze weidegang krijgen. In alle vier de producten van A-merken die Wakker Dier had genomineerd wordt melk zonder garantie voor weidegang verwerkt.

bron: Wakker Dier, 22/08/2023

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stof , warm , koeien , frieslandcampina , campina , weidegang , ervaring , stalmelk , kalender en nederland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0