Femke Wiersma door naar de finale "De slimste mens"

Was leuk om te zien, heeft gewonnen door slim met de speeltijd om te gaan.

Quote:
De kennisquiz De Slimste mens met Philip Freriks en Maarten van Rossem is terug met onder meer beleidsmedewerker van de BoerBurgerPartij Femke Wiersma als kandidaat.

Terugkijken: npostart.nl/de-slimste-mens/04-08-2023/…

Deel dit topic

Reacties

+3
Twentsch Land
Femke is de perfecte vrouw om op de kar te staan ( Caroline trekt de kar wel ) Femke is een perfecte vrouw tussen boer en burger......en voor die kiezers die het nooit weten en stemmen op een mooie uitstraling zijn dan ook binnen.
+1
klant
@Twentsch Land goed zo femke, je hebt wel lef als je daar gaat zitten
+3
pieta
Ik snap niet goed wat je bedoelt met slim omgaan met de speeltijd. Ze speelde het behoorlijk. De standen lagen kort bij elkaar en ze had het "geluk" dat de twee andere kandidaten bij de vraag over Jan Peter Balkenende niet CDA als link noemden. Het was een mooie ontknoping overigens.
walker1
Dankzij CDA gewonnen 😄 Alle 3 zaten ze qua punten dicht bij elkaar. Het laatste antwoord wat Femke gaf was "CDA" en dat was goed voor 40 punten en net genoeg om te winnen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's freriks , kennisquiz en femke wiersma geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
3.083