Next Energy

Mijn goedkope stroomcontract is afgelopen, ik betaalde nog geen 6 cent per Kwh, dat is per 1 juli anders geworden, nu betaal ik 30 cent variabel en bij 1 jaar vast wordt dat 32 cent.
Heb ff gekeken bij next Energy, daar betaal je gewoon de uurtarieven, vaak veel lager dan mijn tarief, ik neig om over te stappen, heb geen panelen.
Misschien zijn er hier prikkers die ervaring met dit bedrijf wil delen.
Heb wel een maand opzegtermijn bij mijn huidige leverancier en we gaan straks wel de herfst en winter in, dus meer verlichting uren en wellicht minder aanbod panelen stroom, wellicht wel wat meer wind

Deel dit topic

Reacties

Cowboy3
We sluiten hier al vele jaren(15) onze stroom contracten via een stroomadviesbureau en deze controleert ook de eindafrekening en facturen.
boer03
Hoe kan het dat je variabel 30 ct betaald? De Apx prijs schommelt bij nieuwe stroom tussen de 4 en 9 ct.
Brutus64
@boer03 dit is de prijs wat ENGIE in rekening brengt voor mij over de afgelopen maand, ik wist al wel dat juni voor ons de laatste goedkope stroom prijs is en wilde gewoon ff de eerste maand afwachten .
Bij next energie zie ik ook dat de dagprijs stukken lager is, dus overweeg sterk om over te stappen, maar moet natuurlijk wel betrouwbaar zijn en dat is vooral mijn vraag
cjw73
@boer03 daar komen alle overheids heffingen nog over heen , de meeste anderen is het inclusief
Jack Konijn
De overheidsheffingen en Liander komt er nog bij bij nieuwestroom en dan ga inderdaad naar de 30 cent. Misschien dat dat Energy dat er al bij gerekend hebt?
de jonge
Heb je alleen elektrisch van hun dan of ook gas.
misschien heb je hier iets aan? googleadservices.com/pagead/aclk/…
Jan-T
tibber.com/nl/lp-7/…

gemiddelde prijs vandaag incl, belasting en bijkomende kosten 21 cent
gemm weekprijs was 26 cent,

Vind het een mooie prijs en goede app maar ben ook sinds July bij dit bedrijf als leverancier volgens jaar weet ik het of ik het goed heb gedaan met de dynamische stroom prijzen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's winter , herfst , verlichting , stroom , ervaring , kwh en wind geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0