Unilever, Cono, Nestlé en Vreugdenhil werken aan lagere CO2-voetafdruk

De CO2-voetafdruk met 50 procent verlagen in 2030. Dat is het doel van Unilever, Cono kaasmakers, Nestlé en Vreugdenhil Dairy Foods. Om dit te bereiken, werken de zuivelketens elk met hun eigen programma samen met Wageningen University & Research (WUR).

Deel dit topic

Reacties

+3
Jack Konijn
En daarbij de melkprijs verlagen. Kortom voegt weer niets toe behalve een koppel mensen aan het werk houden die hun eigen tarief voorschrijven.
sjuu
@Jack Konijn minder veehouders, meer regeltjes. Succes volgende generatie 😎

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's wur , cono , dairy , cono kaasmakers , unilever en vreugdenhil geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0