Koeien gered bij brand

In een stal aan de Middendijk in Nijbroek heeft maandagavond een uitslaande brand gewoed. Een stuk of 30 koeien konden door de boer in veiligheid worden gebracht.

Volgens een videocorrespondent ter plaatse ademde iemand te veel rook in. Deze persoon is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
De brand werd rond 22.15 uur gemeld. Toen de brandweer arriveerde, stond de achterkant van de schuur al volledig in lichterlaaie. De rook die daarbij vrijkwam, was tot in de wijde omgeving te zien.

Hoewel de brandweerlieden het vuur snel onder controle hadden, raakte de koeienstal fors beschadigd. Volgens de brandweer kan hij als verloren worden beschouwd. Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend. Er is geen asbest vrijgekomen.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's rook , asbest , brand , auto , koeien , controle , veiligheid , schuur , koeienstal , brandweer , gelderland , ambulance en overzicht geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0