Waarom het landbouwakkoord mislukte



Quote:
Soms niet concreet genoeg, soms zelfs onrealistisch. Kennisinstituten zijn kritisch in hun analyses over het beoogde landbouwakkoord.

Deel dit topic

Reacties

+5
jan 10
Wat er ook voor in de plaats komt,zelfs dan zullen we het niet navolgen als het leid tot schade van onze bedrijven,zag dat in ZH in veen weide gebieden het waterpeil willen verhogen om zo CO.2 te verminderen.
Dus omdat we olie uit de grond pompen in verweggistan en verbranden in onze automotoren moeten de boeren uit de veenweide gebieden maar onder water gezet worden..Men kiest voor de makkelijkste weg.
hans-hans
Ik gok omdat ik het niet kan lezen , maar maatregelen zijn hard en de compensatie heel zacht
+1
mlkvhoudr
@hans-hans ik stuur je even pb hoe je het toch kan lezen maar t klopt wat je zegt maar dit is een analyse van een journalist en die is geen partij dus die kan t opschrijven zoals hij de feiten ziet

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0