'Enorm trots waar Cono en Beemsterkaas nu staan'

Bij Cono Kaasmakers vindt eind deze maand een wisseling van de wacht plaats. Algemeen directeur Wim Betten (62) stopt na 12 jaar bij Cono en bijna 8 jaar als CEO. Hij wordt opgevolgd door Jerry Griep die een plek in rangorde stijgt. Samen schuiven ze in het kantoor van Betten - waar de verhuisdozen al staan - aan voor een dubbelinterview.

Deel dit topic

Reacties

Erco
Toch blij dat ik het afscheid van die graaier als lid (geen leverancier meer) toch nog kan meemaken. Hopelijk gaan er dingen veranderen daar. Mischien kan het zelfs weer wat op n coöperatie gaan lijken. Al zal dat meer wishfull thinking zijn… 🫢

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's schuiven , cono , beemsterkaas en cono kaasmakers geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0