Illustratie van: ddevries

EU-landen stemmen in met omstreden natuurherstelwet

De omstreden natuurherstelwet van Eurocommissaris Frans Timmermans is een flinke stap dichterbij. De EU-landen hebben met een ruime meerderheid ingestemd met zijn plannen, ook al bleef Nederland zich verzetten.

Deel dit topic

Reacties

hans1980
Mooi
+2
Erik1979.
Ik geloof er geen zak van. Nederland heeft gewoon netjes bij het kruisje getekend. PvdA zit bij de spd in de PES. Timerfrans is van de PvdA. VVD en D69 zijn samen. En die vinden dit allemaal fantastisch. Dat ze zeggen dat ze flink tegen spartelen is om de VVD kiezers erbij te houden.
+3
p.w.
Wat je er verder ook van vindt: agenda2030 loopt gesmeert
Erik1979.
@p.w. ik weet het niet. Veel mensen geven weerstand. Plan was ook goedkoop voedsel uit Oekraïne. Dat gaat ze nooit lukken zonder dat de halve wereld kapot geschoten is met kernbommen. Ik denk dat de wal het schip gaat keren. En komende jaren kunnen we de EU van binnenuit hervormen. Hongarije gaat de leider leveren en er komen Europese verkiezingen. Het is niet voor niets dat ik er iedere keer op wijs wie met wie samenwerken. Als de boeren beseffen dat ze in de eu niet op de VVD moeten stemmen omdat het een stem op Tjeerd is dan kan Nederland beginnen met deze waarschuwing en dat gaat over in andere landen. FDF en agractie hebben samen het boeren protest in leven geroepen in Duitsland. FDF werkt samen met polen. De boeren hebben het land voor reclame. Komende jaren kunnen we het keren op een democratische weg.
hans1980
Deze complottheorie wordt ook al werkelijkheid
+1
p.w.
@hans1980 sdgs.un.org/2030agenda/
Gewoon de SDG doelen van de united nations: 'Transforming our world: the 2030 Agenda for Sustainable Development'
Staat gewoon op hun website, en conformeren veel landen/personen zich aan. Ze dragen de ronde gekleurde SDG-button op hun kleding.
bio boer
@p.w. somgen vinden geweldig ander een nachtmerrie 🤷‍♂️
+1
Erik1979.
@bio boer en die het geweldig vinden hebben nooit voor hun brood hoeven te werken
bio boer
Gelukkig hier na genoeg niks geen natuur 😅 geen bos geen singels hoog uit wat rietkraag bij ijsselmeer langs dat is gek op stikstof en wat hooi weides
Kars
Ik had gelezen dat meneer timmermans weer wat oost europese landen omgekocht heeft. Tenminste subsidies in vooruitzicht stellen is in mijn ogen omkoping.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's timmermans en nederland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN