Boer Kees krijgt een bedankje van de Oekraïense legertop

In de strijd tegen de Russen helpt Kees Huizinga het Oekraïense leger waar hij kan. Zowel de Oekraïense opperbevelhebber als de minister van Defensie stelt zijn inspanningen zeer op prijs. Intussen maakt hij ook nog tijd vrij voor een familiereünie.

Deel dit topic

Reacties

topmelker
Het zal me niets verbazen dat zijn bedrijf een keer een bezoekje van de Russen krijgt.Hij heeft in ieder geval wel lef.
bio boer
@topmelker het klinkt laf maar je kunt beter in oorlog tijd maar wat neutraal zijn dat gebeurde ook in nl in 2e wereld oorlog het vaset kwam pas in laaste jaar voor de bevrijding daar voor legde niemend de duitser dwars de nl ambtenaren bedachten zelf om j op alle joden paspoorten tezetten zonder dat ze daar opdracht voor gekregen 🙈
+1
Erik1979.
Ik heb respect voor hem. Maar dit is zuivere Oekraïense propaganda. Hij kan waarschijnlijk ook niet anders. Maar de echte waarheid horen we ook niet van hem. Hij zet zich zelf in voor het Oekraïense leger. Dan gaat hij nooit vertellen over de problemen binnen het verzet daar. Dat zou dom zijn.
+1
newholland6640
@Erik1979.

En wat doe jij voor een betere wereld?
+3
Erik1979.
@newholland6640 ik? Ik zorg er voor dat de mensheid niet uitsterft.
+3
Vdejong
@Erik1979. 😂 Gaat heen en vermenigvuldigt u
Wiecher
Ja, lijkt me ook niet verstandig het oekraiense leger deze kees in 'de spotlights' zet door openbare vermelding.. Beter geruisloos onder de 'radar'. Niet makkelijk want er zijn voldoende russisch gezinden overal in oekraine. Misschien wel 1tje onder zijn personeel ??!
+1
komelker 2
Held of geen held ik zou niet willen ruilen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's defensie en leger geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN