Illustratie van: newholland-

Don’t judge a book by its cover….

Als het mooi weer is en het past even, ga ik er graag samen met mijn goede vriend Jan op uit. Gewoon een doelloos blokje om of een biertje bij het strand. We hebben dan de meest uiteenlopende gesprekken. Jan en ik verschillen dag en nacht van elkaar. In uitingen, gedrag en de manier waarop […]

Bron

Deel dit topic

Reacties

Vdejong
Als veehouder in Nova Scotia mag je je eigen schietmasker hebben, maar euthanasie op een koe plegen kan ik nog niet. Mede omdat de Nederlandse regelgeving nog diep in mij verankerd zit. Dit heeft zijn voor en nadelen.
Elvis
@Vdejong In NZ kwam de petfood wrakke koeien ophalen. Hadden zelf een buks bij zich
Vdejong
@Elvis wrakke koeien worden hier afgemaakt en omdat er geen destructie bedrijf is, in een ravijn gekiept waar de coyotes er wel raad mee weten.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's nacht en strand geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN