LET OP

Het invullen van de gegevens kan grote gevolgen hebben .gegevens zijn niet anoniem Mob kan de gegevens via ,WOO makkelijk verkregen zonder problemen. Het verdrag van aarhus staat daar boven jullie vullen het aantal dieren over 2021 in .dan kunnen ze precies de latente ruimte zien en gaan dat vervolgens via de rechter het ontnemen

Deel dit topic

Reacties

+4
Noorderling
En als ik om hoogte te krijgen van mijn eigen situatie 1000koeien invul gaan er op alle ministeries alarmbellen af zeker. Geloof je het zelf.

Je logt nergens in, je voert nergens je adres in, kunt overal een emissiebron toevoegen, dieraantallen kan ter indicatie, de KGB heeft achter iedere computer een verborgen camera opgehangen?
demelkboer
Ze kunnen nu ook al i enr woo en
demelkboer
@demelkboer sterker dan doen ze al
Twentsch Land
Zullen er genoeg zijn die denken een locatie en zelf bedachte gegevens in te vullen van buren en/of bekenden ....... en dan zal daar gelijk consquenties aan zitten !

Lijkt me tekort door de bocht.
+2
de Tank
@Bake Gelukkig heb ik geen vergunning, laat staan latente ruimte.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's dieren , mob en latente emissieruimte geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0