Zonnepanelen branden?


Deel dit topic

Reacties

hans1980
.

(klik om te vergroten)

Dezeeuwseboer
@hans1980 gewoon geen zonnepanelen nemen!!
+1
hans1980
@Dezeeuwseboer Niet op veestallen ieg
Braboboer
@hans1980

Zijn hier in de omgeving meer stallen met dan zonder panelen tegenwoordig.
+2
hans1980
@Braboboer als er 10 man voor jou van een hoge brug afspringen, spring jij dan ook?
Braboboer
@hans1980

Moet je alles maar niet doen omdat er een kleine kans is dat het mis gaat?
+2
labella
@Braboboer in ieder geval geen zonnepanelen op veestallen leggen
+1
ted9
@labella Denk dat bij jou en hans de constructie het niet kan hebben ofzo.. waarom toch zo een afkeer tegen die panelen op staldak.? Voor die paar brandjes per jaar?
+5
cjw73
@ted9 fantastische reclame voor onze sector dat er wekelijks een stal panelen af fikt. 👍👍👍
+3
de jonge
@ted9 ""die paar brandjes per jaar"" worden anders wel steeds breed uitgemeten in de media, en door die ""paar brandjes"" worden de eisen op stallen qua brandveiligheid steeds strenger. Er word ook niet gesproken over hoeveel branden per jaar er in stallen zijn maar over de hoeveelheid dieren die erin omkomen en daarmee hebben ze een hele grote stok om mee te slaan naar de burger toe. Degenen die eerst als helden werden gezien omdat ze zo "groen"bezig waren worden straks door de burgers juist met de nek aangekeken omdat ze veeeel te veeeel zonnepanelen op de daken hebben liggen en daardoor het stroomnet overbelast raakt, makkelijk kletsen van de burger nu de zonnepanelen nog een habbekrats kosten en onderhand steeds meer burgers ze ook hebben liggen, worden degenen die de daken vol hebben liggen straks weer de kwaden omdat de burgers de stroom niet meer kunnen salderen straks... zal me niet verbazen dat het straks zo gedraaid word dat het die kant door de media opgestuurd word. Ik zie zonnepanelen zelf als het tweede asbest en bij brand is het met die glasdelen in het gewas waarschijnlijk nog erger wat in de koeien kan snijden, wat nu als ik zonnepanelen heb, brand krijg bij de buren het land onder het glas, het zogenaamd is opgeruimd door vrijwilligers(tenminste ik heb nog geen proffesionele bedrijven voorbij zien komen) de verzekering heeft akkoord gegeven dat het land schoon is en 2 snedes later hebben de buren koeien die sterven en na onderzoek blijkt dat het door achtergebleven glasresten komt...en dan???
Braboboer
@labella

Zeg maar tegen FrieslandCampina, die promoot het juist 😁
+4
labella
@Braboboer die zijn de weg al jaren kwijt.
Putjeschepperr
Laat maar branden lekker duurzaam
+1
Kars
Das flinke brand. Tegenwoordig ligt er veel te veel techniek in stallen en gebouwen. Ongedierte mag nauwelijks bestreden worden. Het is toch gewoon opsomming van fouten.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's zonnepanelen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nÊt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
14
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN