Illustratie van: JohnDeerenr1

Macccfloor is terug

Emissie beperken bij melkvee.
Betaalbaar en simpel. geen bewegende delen onder de rooster  

Deel dit topic

Reacties

Thomas2000
Hoe dan? Foto/film?
Macccspan
Filmpje op YouTube stalinnovatie bij kalveren werkt ook bij koeien in aangepaste vorm goedkoop en simpel reductie tot 80% op ammoniak 80% methaan 70% lachgas en fijnstof bij kalveren dus het zelfde principe bij melkvee zal ook wel iets doen iig scheiden bij de bron dan kan er geen ammoniak ontstaan.
Thomas2000
Dat bestaat toch al heel lang? Je schrijft geen bewegende delen maar die band beweegt toch?
+1
Macccspan
De band die beweegt dat klopt maar verder niets. Hier was ik inderdaad 11 jaar geleden al mee bezig maar ik was daar denk ik te vroeg mee. Nu ben ik mss voor het melkvee wat laat maar dat heeft een oorzaak.Maar ik ben er weer en heb er ook weer zin in. Bij de kalveren halen we mooie resultaten dus ik dacht we moeten bij de koeien ook maar gewoon aan de gang.
Thomas2000
Ik vind het interessant, kan ook voor zand in de ligboxen?
Macccspan
Ja natuurlijk alle boxvulling is mogelijk
Macccspan
Alleen komt het zand wel in de vastenwet terecht maar uiteindelijk gaat dit ook weer terug het land op dus ik zie het probleem niet zo
Thomas2000
Vastewet?
Thomas2000
Ja dat snap ik idd

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkvee en rooster geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN