Wie is Erisman? Een wetenschapper of een groene activist?


Deel dit topic

Reacties

+9
j h p
Hij ziet, net als Vollenbroek, z'n verdienmodel verdwijnen en blijkt al meer dan 30 jaar de boel uit z'n duim te zuigen op kosten van de maatschappij.
Leo,s vriend
@j h p Zo denk ik er ook over, die man predikt al 30 jaar hetzelfde geloof, en nu moet hij plotseling constateren dat hij al die tijd fout heeft gezeten, dat gaat niet gebeuren voordat hij met pensioen gaat.
+8
spotmelker
Probleem van al die onderzoers ( het zijn beslist geen wetenschappers!) is dat hun werk van zeer bescheiden omvang door aan geestelijke luiheid lijdende politici, NGO's, rechters enz voor wereldwijde waarheid wordt aangenomen. Vanaf dat moment kan niemand ze nog serieus nemen.
+1
overstekend wild
@spotmelker zoals Gidion FVD het zou omschrijven; door de overheid gecreëerde tegenstanders. Politiek wast zijn handen in onschuld en ((bemiddeld)) tussen de diverse partijen/belangen
+6
Grunniger
@spotmelker Laten we gewoon eerlijk zijn. Wetenschappers zijn gewoon luie figuren die met sponsoring(postcode loterij) en subsidie hun hobby/geloof uitoefenen/prediken. En als ze zien dat dat mooi gaat, gaan ze de boel overdrijven, om dat te kunnen blijven doen. Heeft niks met onafhankelijkheid te maken.
Grunniger
@Grunniger En dan doel ik voornamelijk op zogenaamde ecologen.
+2
spotmelker
@Grunniger en @Coen zoals ik al zei: wetenschappers bestaan niet! En refererend aan @rene-de-jong : Ecoliegen/Ecofantasten daarentegen wel.
+2
Coen
@spotmelker , actieve wetenschappers zijn niet-onafhankelijk, worden veelal betaald door de Overheid en dan geldt 'wiens brood men eet, diens woord men spreekt'.

zodra wetenschappers uit de actieve dienst zijn draaien ze men meningen vaak 180-graden 😞
Jean-PierreK
@Coen , bij Erisman verwacht ik dat niet zo snel: janwillemerisman.nl/about/
+3
Porky
@Coen dat is niet enkel bij wetenschappers zo ,dat geld ook voor div politici,(zie Plasterk, nu weet ie wel wat er moet gebeuren ,waarom toen niet?) defensie , rectors en noem maar op ,zo gauw ze uit dienst zijn hebben ze een grote bek en hebben ze commentaar op alles wat er fout gaat , maar tijdens hun bewind maakte ze er een puinhoop van en wuifde ze alle kritiek weg

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0