RUDIE FRERIKS: 'Rust is weergekeerd maar van korte duur'

De rust is weergekeerd. Na de uitzending van Nieuwsuur over Taboer, waarin wij zichtbaar waren, hebben we heel veel reacties gehad. Allemaal positief, opbeurend en ondersteunend, waarvoor dank. De opnames waren intens, zoveel reacties doen ook het nodige.

Trouwens, alle lof voor de redactie van Nieuwsuur. Ze gaven ons alle tijd om ons verhaal goed te doen, hebben er een mooi item van gemaakt. En na de uitzending hebben ze nog contact opgenomen om te vragen of alles naar tevredenheid is verlopen. Gelukkig is de rust weergekeerd. De dagelijkse realiteit vraagt ook aandacht.


Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's nieuwsuur , contact en rudie freriks geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0