Stikstofruimte acht boerderijen gekocht voor verbreden snelweg

Voor de verbreding van de A27 bij Utrecht heeft Rijkswaterstaat stikstofruimte gekocht van acht veehouderijbedrijven.

Deel dit topic

Reacties

+4
Marco de 1ste
Snap dat niet Nh3 in wisselen voor Nox ??? Alsof je een appeltaart wilt bakken maar appels zijn niet voorradig dus stop je er maar peren in. Want is ook fruit?????
+1
bio boer
@Marco de 1ste is meschien bij de rechter wel aantevechten door de onzekerheden hoe de beide stoffen zich gedragen in de lucht is er dan wel voldoende gerantie dat de deposietie niet toe neemt zeker buiten de 25 km
Daarom roomen ze ook al 30% af bij handel en straks 40%
Melkveehoudernh
@Marco de 1ste dat heet politiek, als ze een schot zetten tussen ammoniak en nox dan is Nederland klaar. agractie gaat wat ik begreep nu via procedures proberen om een rechter dat schot te laten plaatsen.
+1
Weidezicht
@Melkveehoudernh overheid laat dit bewust pasr maanden lopen, kan er door grote partijen en semi overheid massaal gekocht worden. Als dit per morgen niet meer kan (als boeren het niet willen( missen er een aantal het schip met goud, ) dan kort geding aanvragen. Dan zit per direct nederland echt op slot en kan er niets meer. Dan heeft de overheid pas echt een probleem.
Willem123
@Marco de 1ste U HEBT GROOT GELIJK
+1
HansBa
Het wrange is dat de overheid dus voor eigen belang wel kan extern salderen en ook nog eens van nh3 naar nox terwijl een pas melders met dwangsom dit niet kan. Onbegrijpelijk!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's boerderijen , salderen , rijkswaterstaat , a27 , stikstofruimte , Snelweg en Utrecht geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
1.981