Ook in Duitsland speelt stikstof-emissie een rol #Eurotier

Eergister gezien op een stand op de #Eurotier, ook daar is aandacht voor stikstof-emissie. Wat ik daar zag ging het meer om dichte rubbervloeren waar mest en urine zoveel mogelijk werd gescheiden.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

ted9
Kan meer aan verdient worden dan een simpel roostervloertje. Daarom zitten dit soort fabrikanten ook zo te pushen bij overheden.
bio boer
Dat systeem lag ooits in mijn jaren 70 stal vloer had afschot naar de midden met gierbuis er onder met vouwschuif met lepel er onder die door de gierbuis gin met stro in de boxen nog rooster voor de afstort put voor laaste gier stro en dikke mest ging via molpomp naar de mestplaat

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's mest , duitsland , urine , eurotier en stikstofemissie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0