‘Meeste boeren zonder vergunning zijn niet zielig’; stikstofstrijders naar rechter omdat provincie niet ingrijptQuote:
Boeren die door een uitspraak van de rechter in 2019 plots geen vergunning meer hebben om stikstof uit te stoten, worden gezien als belangrijke slachtoffers van de stikstofcrisis. Maar een groot deel van deze PAS-melders hebben helemaal geen recht op een vergunning.

Deel dit topic

Reacties

cornelissen
Volgens Dirk Bruins zijn er in het werkgebied van LTO-Noord geen "valse" Pas melders ,dus zal dit misschien mogelijk alleen in ZLTO gebied of Limburg spelen.
bio boer
Je hebt ook nog best groote catogorie zonder vergunning of hier wel in de buurt nu is het hier ook niet meer nodig door de 25 km van de natuur zo lang die regel nog bestaat

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstof , uitspraak , vergunning , stikstofcrisis en pas-melders geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!