Leverancier emissiearme vloer: overheid nu aan zet - Boerderij

Twee concrete stalsystemen (beide emissiearme vloeren) komen voorbij in de uitspraken van de Raad van State: de Eco-vloer van Anders Beton, en de Meadowfloor van Proflex.

Dominique van der Velden, CEO van het Belgische bedrijf Anders Beton, kent daags na de uitspraak ook nog niet alle ins en outs en heeft zelf ook vragen bij anderen uitgezet naar aanleiding van de uitspraak. Maar zijn blik is nu vooral op de Nederlandse overheid gericht. “Het is afwachten waar die mee komt, die zal keuzes moeten maken.” De uitspraak is erg voor iedereen die de sector een warm hart toedraagt, zo zegt hij. De Eco-vloer van het bedrijf zit zeker in 1.000 Nederlandse stallen.

Deel dit topic

Reacties

hans1980
Idd overheid is aan zet na een door overheid geteste vloer(en) moet de overheid met kaders komen
100% werking kan nooit
bio boer
@hans1980 als zo vloer gemiddeld wel werkt dan komt dan is de depositie ook gemideld lager
+1
spotmelker
Ik denk dat betonfabrikanten zich beter kunnen toeleggen op de beloopbaarheid van vloeren dan in emissiereductie.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's warm , boerderij , overheid , stallen en uitspraak geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0