Pas melders voorlopig niet gelegaliseerd omtrent schaarse rechten

Quote:
Besluit op een verzoek om informatie over de van de Kaderwet adviescolleges afwijkende inrichting van het secretariaat van het (inmiddels opgeheven) Adviescollege Stikstofproblematiek. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob). Per 1 mei 2022 is de Wet openbaarheid van bestuur (Wob) vervangen door de Wet open overheid (Woo).

Deel dit topic

Reacties

apel
Laat ze lekker uitzoeken hoe ze dat doen. Dat is een toezegging van Caroola geweest. Die was toen ook bij haar volle verstand. (Denk ik)
de jonge
@apel carool heeft ook de toezegging gedaan dat zolang zij minister was er niet gehalveerd zou worden... wat heeft ze letterlijk gezegd omtrent de pasmelders dan?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's overheid , vervangen en stikstofproblematiek geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!