Caroline van der Plas ziet in Nederland een gevecht om de ruimte

Steun voor de Nederlandse boeren van de Amerikaanse oud-president Trump, die het verzet van de boeren roemt. Is Caroline van der Plas blij met deze steun uit onverwachte hoek? Ze was te gast bij Op1. Het BBB-Kamerlid wil graag dat de Kamer terugkomt van reces voor een stikstofdebat, nu de ministeries van Financiën en van Landbouw het niet met elkaar eens lijken te zijn over de stikstofaanpak.

Ook steun voor de Nederlandse boeren van de Amerikaanse oud-president Trump, die het verzet roemt. Ook de Franse politica Marine Le Pen steunt hen. “Die mensen voelen zich geroepen om de Nederlandse boeren te steunen.” Maar heel blij wordt Van der Plas er nog niet van. “Ik zou opstaan met een euforisch gevoel als onze eigen politieke leiders de boeren een keer zouden steunen. Ik vind het wel mooi dat er uit de hele wereld steun komt.


Bron: op1npo.nl/2022/07/…

Deel dit topic

Reacties

kanniewaarzijn
Ze trapt er niet in!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , trump , caroline van der plas , stikstofdebat en stikstofaanpak geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0