Ministerie wist al in 2014 van ontbrekende stikstofvergunning SchipholQuote:
Het ministerie van Infrastructuur (I&W) wist al in 2014 dat Schiphol een natuurvergunning nodig had voor de stikstofuitstoot. Toen Johan Vollenbroek vijf jaar later aan de bel trok, speelde voormalig minster Cora van Nieuwenhuizen de vermoorde onschuld. Inmiddels is acht jaar verstreken zonder enige vorm van handhaving.

Deel dit topic

Reacties

Melkkoetje
Zo juist wob gelezen over legalisatie Schiphol. Ben er van geschrokken. Wat ze uitvreten. Ze hebben de pas melders naar achteren geschoven zo dat Schiphol voor in de rij komt.dit alles heeft temaken met schaarse rechten.
Twentsch Land
Misschien was de pas dan wel meer bedoeld voor Schiphol en grote industrieën .... dat boeren mee knabbelde was dan misschien wel bijzaak.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's schiphol , stikstofuitstoot en johan vollenbroek geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
1.388