Kritiek op uitlatingen BBB-leider Van der Plas

BBB-leider Caroline van der Plas heeft donderdag tijdens het stikstofdebat flinke kritiek gekregen van diverse partijen. Zo riepen meerdere partijen haar op om haar kritiek op wetenschappers te matigen.

Deel dit topic

Reacties

+13
Porky
Natuurlijk hebben ze kritiek, ze pakken alles aan om hun angst te verbergen , ze zijn als een kat in t nauw als de dood v BBB, ga zo lekker door Carolien, jij durft tenminste je mond open te trekken ,kunnen die farizeeërs van VVD ,CDA en CU nog voorbeeld aan nemen, hoop dat deze partijen halveren bij volgende verkiezingen ( die hopelijk niet lang op zich laten wachten)
+1
demelkboer
1 woord: provinciale verkiezingen

O nee 2 woorden dus
JPdeHaas
Wetenschap is niet heilig, maar een moment opname! De boeren uit de wereld verwijderen is natuurlijk geen oplossing, de 'boer' verder integreren in de 'natuur' wel!
+2
Weidezicht
De aanval van Boswijk, zijn aanwezigheid bij boerenprotesten, op vd Plas, zou je, om in de termen van het CDA te blijven prima kunnen omschrijven als een Judaskus.
+1
hans1980
Reken er maar op dat oa de media publieke omroep wanneer Caroline een gevaar wordt voor Rutte ze alle vuiligheid uit de kast halen om de BBB klein te krijgen
Dus be careful
+3
Theo61
@hans1980 Vergeet de links radicalen niet, zoals die vegan streaker, die zijn het ergste.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's caroline van der plas geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!