Stroe kan Rutte’s Waterloo worden

msn.com/nl-nl/gezondheid/…

Met tromgeroffel en heldhaftige taal kondigt de Farmers Defence Force in een video de grote boerenactie op 22 juni tegen het kabinet Rutte IV en stikstofplannen van minister Christianne van der Wal (VVD) aan. Die zal plaatsvinden in de Gelderse vallei, waar boeren door de plannen voor een belangrijk deel zullen verdwijnen. Plaats van handeling is vermoedelijk de Barnevelder gemeente Stroe (Gelderland). De boeren kiezen bewust niet Den Haag als plek voor hun massale protest.
......................

Deel dit topic

Reacties

diekman
П??
+1
Melkboer16
De geschiedenis herhaalt zich, de grondpolitiek was het einde van het tijdperk Den Uyl in de jaren 70.
En in feite komt dit op hetzelfde neer.
Jannus
@Melkboer16 klopt wel alleen is Rutte geen sinterklaas
+2
Melkboer16
@Jannus jawel, kijk maar hoeveel geld ie al weg heeft gegeven. En wat denk je van al die gekleurde asielzoekers wat hier rondlopen?
Die kosten de maatschappij bakken met geld en vervuiling
Jannus
Quote Reactie van @Melkboer16:
jawel, kijk maar hoeveel geld ie al weg heeft gegeven.

Rutte weet ook wel hoe je dat moet doen,heel royaal gebaar geven en vervolgens binnenharken op basis van manco's,kijk naar de toeslagenaffaire en hoe het met de coronasteun vergaat,de nacontrole laat het werkelijke gezicht zien en er zijn al heel wat ondernemers die stoppen en verkopen omdat ze door een kleine futiliteit alles terug moeten betalen
jammermaarhelaas
Even wat anders. Er komen de laatste tijd steeds meer topics voorbij met daarboven een driekwart of halve foto (dit kan niet de bedoeling zijn?). Ligt dat aan mijn browser, of hebben anderen dit ook?
Nevergiveup
@jammermaarhelaas ja heb ik ook , en ook nog steeds dat witte vlakje als ik die drie puntjes naast mijn bijdrage tik , dit laatste is alleen op de telefoon met android 9 , en is gekomen nadat de achtergrond van PB zwart geworden is.
Nevergiveup
@Nevergiveup dit dus

(klik om te vergroten)

jammermaarhelaas
@Nevergiveup

Oke, dan zal het zo bedoeld wezen.
+1
producent
@jammermaarhelaas
Zo voorkomen ze dat ze een zwarte balk over de ogen van van der Wal moeten plaatsen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's protest , vvd , taal , stroe , gelderland , den haag , farmers defence force , christianne van der wal en stikstofplannen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!