Geen eredoctoraat voor Frans Timmermans van TU-Delft



Quote:
TU Delft wil Frans Timmermans een eredoctoraat verlenen, vanwege zijn vermeende bijdragen aan het energietransitiebeleid. Echter, Frans Timmermans is voorvechter van biomassacentrales en hij beweert dat kernstroom te duur is en dat de bouw van een centrale 20 jaar duurt.

Deel dit topic

Reacties

+8
Porky
Wist niet dat als je mede plechtig bent aan de ondergang van je vaderland ( lees naar de klote helpen) je een ere doctoraat kon krijgen ,wel zuur voor hem dat de EU nu het gas en de kern energie als een "groene energie bron" erkennen. Wat een waardeloos individu is dat zeg die kabouter.
Nevergiveup
@Porky 1000.000.000.000 Heef tie in beheer 🤒
wimpie61
Gewoon vervroegde met pensioen die Timmermans met zijn idiote ideeën
kanniewaarzijn
@wimpie61 Voor hem 10 andere idioten. The show must go on!
+1
spotmelker
Een lintje voor zijn diensten in het Onbenullenlegioen.
+2
ted9
@spotmelker een maagbandje zou niet verkeerd zijn.
+3
kanniewaarzijn
Dat "overweldigend bewijs" bestaat inderdaad uit stapels rapporten, geschreven door lieden die elkaar kritiekloos nakakelen. Het enige bewijs dat je daaruit kunt afleiden is dat er veel te veel "hoogopgeleiden" zijn met een veel te laag niveau.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's timmermans en bouw geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN