Boskalis-topman na Suez-succes: ’Vertrek uit Nederland staat ook bij ons op de agenda’



Quote:
Maritiem dienstverlener Boskalis werd dit jaar wereldberoemd door de berging van containerschip de Ever Given, die ontaardde in een heuse thriller. Topman Peter Berdowski kreeg in de 25 jaar die hij de raad van bestuur van het concern zit nog nooit zo’n wereldwijde ’buitencategorie’-aandacht voor een bergingsoperatie als die uit maart in het Suezkanaal. Maar naast de positieve aandacht, was er ook de groeiende druk van de politiek op de olie- en gasindustrie waarin Boskalis actief is. Een verhuizing naar het buitenland in navolging van Shell sluit Berdowski dan ook niet uit.

Deel dit topic

Reacties

Nevergiveup
Word den Haag al Woke ...
bio boer
@Nevergiveup of de boeren moet nog meer co2 compenseren ten gunste van olie en gas
Nevergiveup
@bio boer dat is mooi , want agrarische bedrijven leggen CO2 vast , dus dan mogen we groeien en/ of meer bemesten
bio boer
@Nevergiveup nee dat doet de natuur alleen volgens de groenen
Nevergiveup
@bio boer sprookjes bestaan nu eenmaal niet , ook een sprookjes bos niet
+11
casev2
Ik geef ze groot gelijk. Straks is boskalis het sulletje in de wereld omdat ze van meneer rutte geen olie/gas gerelateerde projecten mogen doen. Ik zou zeggen: verlaat dat zinkende schip hier voordat het te laat is....
+3
Porky
Gelijk hebben ze, de boel zal toch ooit eens een keer " gereset" moeten worden, en als de politiek niet wil luisteren moet het maar voelen, alleen jammer dat de veroorzakers niet gestraft Kunnen worden.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's politiek en verhuizing geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN