Met wie deel jij je data? - Boerderij



Quote:
JoinData zorgt er alleen voor dat boeren hun data gemakkelijk en veilig kunnen delen, zegt Wil Meulenbroeks van LTO Nederland.

Deel dit topic

Reacties

+1
John Spithoven
Misschien heeft Meulenbroeks ook een antwoord op de vraag die bij het screenshot hoort. Kan de zuivel laten zien waar zij de verwerkingsovereenkomst hebben (AVG) die hun het recht geeft om onze leveranties gegevens te delen met RVO ten behoeve van het mogelijk opstarten van strafvervolging?

Zuivelnl heeft al weken de broek vol van deze WOB waar dit staat.
+1
John Spithoven
@John Spithoven Stuk uit WOB 29 oktober 21

(klik om te vergroten)

Kalfjes
@John Spithoven dus plegen ze een onregelmatige daad

(klik om te vergroten)

+1
Kalfjes
Hij moet maar eens aan zijn leden vertellen hoe hij de reductie regelingen heeft ontlopen anders plaatsen we zijn wob gegeven die achter worden gehouden
Kalfjes
Met het verhaal van John.is het voor de gedupeerden mogelijk om ze voor de rechter te dagen .en schade vergoeding te eisen .een oproep aan de gedupeerden sleur, voor de rechter en verenig u .
Willemijn82
De vraag is ook met wie deelt RVO de I&R gegevens van rundveehouders allemaal? En is dat delen van I&R-gegevens (dat zijn deels ook persoonsgegevens volgens mij) ook allemaal rechtmatig? En de vraag is waarom moeten veehouders verplicht hun data afstaan aan CRV bv om hun dieren in te willen schrijven in het stamboek. En waarom moet je dan verplicht een vinkje zetten dat deze organisatie de data mag gebruiken voor commerciële doeleinden? Daar gaat wel iets niet helemaal goed.. Al best wel heel lang gaat dat niet goed... Zodat iedereen denkt dat het zo hoort en bijna niemand meer doorheeft dat dit niet klopt...

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's boerderij geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN