Milieudefensie noemt nieuwe uitstootdoelen Shell onvoldoende

AMSTERDAM (ANP) - De nieuwe doelstellingen van olie- en gasconcern Shell om de eigen uitstoot in 2030 nog sterker te verlagen zijn onvoldoende. Dat zegt Milieudefensie in een reactie op de aankondiging van Shell. Directeur Donald Pols van Milieudefensie spreekt van "gerommel in de marge".
 Milieudefensie noemt nieuwe uitstootdoelen Shell onvoldoende (nieuws.nl)

AMSTERDAM (ANP) - De nieuwe doelstellingen van olie- en gasconcern Shell om de eigen uitstoot in 2030 nog sterker te verlagen zijn onvoldoende. Dat zegt Milieudefensie in een reactie op de aankondiging van Shell. Directeur Donald Pols van Milieudefensie spreekt van "gerommel in de marge". Het bericht Milieudefensie noemt nieuwe uitstootdoelen Shell onvoldoende verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden milieudefensie , uitstoot , amsterdam en shell geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!