Fransen Gerrits: 'Het is eten of gegeten worden en wij proberen te eten'

Fransen Gerrits in Erp viert komend jaar, in navolging van de NCB, zijn 125-jarig bestaan. Wat begon met loonmalen voor boeren en bakkers in de molen in Erp, is uitgegroeid tot een mengvoerspecialist met drie fabrieken. Huub Fransen (50) over molens, mengvoer en overeind blijven in een krimpmarkt.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0