VIDEO: Leuk gesprek.

Deel dit topic

Reacties

groeier
Echt super waar deze mensen voor staan, ga zo door Laura.
+3
Weidezicht
@groeier mooi intervieuw. Wordt altijd alleen beetje zenuwachtig als ze omtrent corona, weer op zoek gaan naar de complotten, of dat een beetje bij de ander in de mond proberen te leggen. Hoe het ook zit met die corona, qr codes enz. Als je in nederland daar kritiek of twijfels over hebt, wordt je niet meer serieus genomen. Dus ook niet over andere onderwerpen.

Maar rene staal kan het goed, duidelijk, begrijpelijk vertellen. Top.
+1
@Weidezicht Helemaal mee eens.. velen worden boos als je het over agenda 2030 hebt.. ze doen net als of je ufo's zien.. het is gewoon geld waar je over praat.. ofwel macht.. elk jaar slagen de rijksten er in weer een aantal procenten in macht toe te nemen.. niet meer niet minder..
+1
groeier
Quote Reactie van @Oudekoeuitdesloot:
Helemaal mee eens.. velen worden boos als je het over agenda 2030 hebt.. ze doen net als of je ufo's zien.. het is gewoon geld waar je over praat.. ofwel macht.. elk jaar slagen de rijksten er in weer een aantal procenten in macht toe te nemen.. niet meer niet minder..

Idd de miljardairs trekken op vrijwel alle gebieden achter de schermen aan de touwtjes. Is daarom ook belangrijk om nu massaal op te staan en alle banden met de overheid te verbreken, dan is't klaar, of ze staan in hun hemd.
Kijk is terug in de geschiedenis, 't stopt echt niet vanzelf....
diezel
Quote Reactie van @groeier:
Kijk is terug in de geschiedenis, 't stopt echt niet vanzelf....

Tsja.....
video.twimg.com/ext_tw_video/1445432681496465414/…
+4
diezel
.....

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0