Bas Roelofs vertrekt als directeur FrieslandCampina Consumer Dairy Nederland

Dustin Woodward wordt per 1 november 2021 managing director FrieslandCampina Consumer Dairy Netherlands. Hij volgt Bas Roelofs op, die bij FrieslandCampina aan de slag gaat als managing director Strategic Integration.

Deel dit topic

Reacties

+2
weurding
Blijft dus wel binnen rfc
+1
labella
@weurding deze kikker springt van de ene modderpoel in de andere...
+3
George
@labella
Kikkers zitten dan wel op de juiste plaats. 😀
Maar wel een suggestieve kop boven het topic.
+1
weurding
@labella daar horen ze thuis 🤭
+7
puntertje
Wat doet in godsnaam een managing director Strategic Integration? Koffiedrinken bij Natuurmonumenten en dan gezamenlijk reclamespotjes maken die FrieslandCampina betaalt?
Porky
Weer één weg ( wat ie dr deed is mij een raadsel) maar dat doen ratten ook als een schip zinkt. Dr lopen dr wel veel weg daar de laatste tijd begint wel op te vallen
sorry
@Porky nee dr komt er weer één bij...
robotmelker
Alleen verschuiven van poppetjes ..... Financieel kost dat alleen maar geld een je schiet der weer geen zak mee op... Maar dat kunnen ze binnen een coöperatie toch fantastisch!!
puntertje
@robotmelker Je moet je bij dit soort zaken altijd afvragen, bestond deze functie voorheen ook al? En zo ja, wat heeft de voorganger dan al bereikt? Heeft het een eigen afdeling of is het een één kamertje op een lange gang, de afdeling waar uitgerangeerde directeuren plaats mogen nemen omdat ontslaan met hoge afkoopsommen te veel herrie geeft? Je weet het niet, je komt er nooit achter en na het vertrek van Jaska is waarschijnlijk het enige dat veranderd is is dat niet functionerende topmensen anders geloosd worden. Of dit voor de geestelijk vader van PlanetProof ook geldt weten we dus niet.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0