Vandinter Semo wint Plantum duurzaamheidsprijs 2021

De 6de editie van de Plantum Duurzaamheidsprijs 2021 is gewonnen door Vandinter Semo. Vandinter Semo krijgt de duurzaamheidsprijs niet voor een eigen product, maar voor het in verbinding brengen van de juiste partijen op het juiste moment.

Er zijn in Nedrland meerdere zaadmengsels op de markt die de biodiversiteit in Hollandse weilanden vergroot. Deze mengsels zijn tot nu toe economisch niet haalbaar voor de boer of niet geschikt voor de koe. Pure Graze brengt een specifiek zaadmengsel op de markt - Saladebuffet - dat wel geschikt is voor de koe. Het mengsel bevat 13 tot 19 verschillende gras- en kruidensoorten, afgestemd op de grondsoort.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0