Column: Overheid, benader boeren als natuurorganisaties

Het CDA wil dat de overheid een omslag gaat maken van wantrouwen naar vertrouwen richting boeren. Derk Boswijk licht dat deze week toe in onze regionale landbouwvakbladen. Ik stel een aanpak voor zoals de overheid dat doet richting natuurorganisaties.

Deel dit topic

Reacties

Nevergiveup
Word ik veldwachter op mijn eigen land , ik heb veel competenties en al 40 jaar ervaring dus verwacht een top loon.
puntertje
Dan kunnen boeren zich ook gaan gedragen als natuurorganisaties, weg met feiten en rationele argumenten maar met veel hypocrisie, emoties en geveinsde moraliteit. En vooral naar anderen wijzen.
kanniewaarzijn
Die vele regels hebben niks te maken met wantrouwen, maar met ondeugdelijk beleid. De uitwassen van niet kloppende regelgeving moeten weer bestreden worden met nieuwe regelgeving. Maar omdat de basis niet klopt, kloppen de uitkomsten hiervan ook weer niet en ook daar moeten weer regels voor bedacht worden enz. enz. Zo is het een gebed zonder eind....
Jaap40
Het cda wil dat de overheid een omslag gaat maken.... Cda ziet gewoon dat natuur beleid veel te duur wordt en realiseert zich dat de boer dit heel goedkoop moet gaan oplossen, aldus cda....

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0