En weer breekt een grote klant met beruchte slachterij Gosschalk: ook Jumbo zegt samenwerking op



Quote:
Een nieuwe dreun voor Gosschalk. De in opspraak geraakte slachterij uit Epe is nu ook Jumbo kwijt als klant. Eerder deden McDonald’s, Albert Heijn en Boni al hetzelfde. Jumbo nam via haar leverancier rundvleesproducten af van Gosschalk, maar de supermarktketen haalt die voorlopig bij een ander slachthuis.

Deel dit topic

Reacties

+3
paul1
Het bevreemd mij waarom in deze voor het woord ' berucht' is gekozen.
+1
sorry
@paul1 ze worden gechanteerd
+2
puntertje
In het veganistische kraakpand zitten ze elkaar nu high five's gegeven, als de uitkering straks weer binnen is kunnen ze weer lekker met z'n allen out gaan.
puntertje
.
+4
demelkboer
Jumbo haalt nu het vlees van een slachthuis uit het buitenland waar geen RTL beelden van zijn.....
+3
labella
Hypocriet, eerst de leveranciers uitknijpen om zo goedkoop mogelijk te leveren en als er dan als gevolg hier van iets niet helemaal goed gaat de vermoorde onschuld spelen en hard wegrennen.
diekman
+4
Spuit11
Het is toch zo toevallig dat precies in de week dat de aanval op de landbouw wordt geopend er zulke beelden boven water komen. Het is natuurlijk geregisseerd en het komt mooi uit om zo een beeld te creëren.
Altijd weer die chronische onderbuik die me plaagt.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0