Caroline v/d Plas bij Beau.

Het lijkt erop dat Caroline aan mag schuiven bij Beau omdat ze Rutte door steun aan motie van Wilders wil elimineren.

Beste Caroline.

Je zit daar voor de de boeren en plattelands belangen.
Je zat daar bij Beau die vorige week nog orakelde dat bossen voor soja gekapt werden, uitsluitend om opgevreten te worden door koeien!

Deel dit topic

Albert Altena

Laatste  |  

Reacties

jg
Op dit forum wordt ook de grootste onzin geschreven ☺️, dat is voor jou geen probleem om hier mee te doen ?
+6
weurding
Beau is wel gecharmeerd van haar
+6
Weidezicht
@weurding mooi dan toch. Kan ze vaker aanschuiven. Krijgt ze bekendheid en kan ze haar verhaal uitdragen.
Slingeland
Albert, heb je een linkje ?
jammermaarhelaas
Dat van soja voor veevoer wil ik wel eens zien. Als het echt zo is dan is ze zeer slecht op de hoogte.
Albert Altena
@jammermaarhelaas Goed lezen: Beau zei dat.
jammermaarhelaas
@Albert Altena

Ja, ik zie het nu, sorry!
+25
Melkboer16
Ze deed het weer goed! @altena moet niet zeiken!
Ze zit er niet alleen voor de boeren, ze zal ook standpunten innemen die jou niet aanstaan net als @JanCees dat deed.
Geloof me je kunt het nooit voor elke boer goed doen,
Maar het gemak waarmee een partij als D66 uitsprak dat de veestapel gehalveerd moest worden dat zal nu heel anders ontvangen worden.
Ik had eerst niet veel vertrouwen in weer een ome-issue partij maar in haar geval vind ik het een aanwinst. Wat een geweldige vrouw, zet die naast Esther Ouwehand en dan begint zelfs de Vegan-Staker weer vlees te eten.
+4
Albert Altena
@Melkboer16 Ik ben ook blij dat ze daar zit hoor.
Maar ik krijg een beetje de kriebels als ze Wilders steunt die alleen maar schelden kan en mede verantwoordelijk is voor de malaise in de kindertoeslag affaire.
Hij steunde immers de motie die bij verkeerd invullen van de toeslag papieren alle uitkeringen, waardoor de grote problemen ontstonden, ingetrokken konden worden.
En nu Omtzigt napraat, maar toen hem ook nergens steunde.
+1
Melkboer16
@Albert Altena Wilders bereikt helemaal niks alleen maar verloren stemmen!
Het team wat om Caroline heen zit is wijs genoeg om haar op de juiste gedachten te houden!
Dat was met @JanCees wel anders geweest. Heeft ook zijn kwaliteiten maar uit ervaring weet ik dat het schier onmogelijk is om hem van zijn eigen standpunt af te krijgen!
Nee dan Caroline daar kan zelfs Rutte nog wel eens een beschuitje mee gaan eten
nieuwoord
@Albert Altena Is ook niet makkelijk. Als ze Wilders niet steunt (die het eerst met de motie komt) dan gaat ze voor Rutte en dat kan denk ik echt niet
+2
Albert Altena
@nieuwoord Duizend maal liever Rutten dan Wilders.
Maar mensen op een podium zijn nu eenmaal schietschijf.
+1
nieuwoord
@Albert Altena Daar zijn we het over eens. Maar dit is alleen steun aan de motie. En je ben het toch wel eens, wat Rutte gedaan heeft met de ministerraad dat dat niet kan. De problemen maar voor zich uit schuiven. Boeren bestuurders worden voor minder al voor van alles uitgemaakt🤷‍♂️
Realisme
@Albert Altena dit gaat niet over wie liever wel en wie liever niet. Als Wilders niet met die motie was gekomen dan misschien SP de wel.
Albert Altena
@Realisme Nee dat maakt niks uit.
Het ging om de motie om Rutte te wippen.
En daar sta ik niet achter.
Zelf heb ik nog nooit VVD gestemd, maar zie in alles dat hij boven iedereen staan.
En daarbij altijd netjes in taal en antwoordt.
+2
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Albert Altena:
dat hij boven iedereen staan.En daarbij altijd netjes in taal en antwoordt.

Dat vind jij een criterium? Ook in keurig taalgebruik kan je liegen alsof het gedrukt staat.
Zwaagdijk
@Albert Altena ik heb in het verleden op hem gestemd. Zal nooit meer vvd stemmen. Rutte is niet integer. Geef mij maar Wilders.
arie.j
Quote Reactie van @Zwaagdijk:
@Albert Altena ik heb in het verleden op hem gestemd. Zal nooit meer vvd stemmen. Rutte is niet integer. Geef mij maar Wilders.

Al ben je eerlijk, dat wil niet zeggen dat je dan ook automatisch gelijk hebt en een goed standpunt in neemt.
Albert Altena
@Zwaagdijk Het enigste waar Wilders stemmen door trekt is zijn anti buitenlanders standpunt.
Ze noemen het een extreem rechtse partij, maar de meeste stemmers zijn van oorsprong PvdA.
Tenminste bij mij in de buurt.
Wat landbouw betreft zijn we overlevert aan Dion Gaus.
+1
pieta
Quote Reactie van @Albert Altena:
elf heb ik nog nooit VVD gestemd, maar zie in alles dat hij boven iedereen staan.En daarbij altijd netjes in taal en antwoordt

Ik heb meer het idee dat ie zichzelf verheven voelt. Hij kijkt met wat anderen neer op het gewone volk. Net als met de BBB tripel B gaan noemen.
+4
Zwaagdijk
@pieta eens, Wilders heb ik ook wel op gestemd. Bewondering voor de man, alleen erg links. Met trippel b. Is gewoon zuigen. Effe in een hoek zetten. Maar ze is een dame. Waarmee je niet spotten moet. Volgende keer heeft ze m’n stem.
+1
weurding
@pieta idd, zit nu te drammen dat men moet opschieten hem het "vertrouwen" terug te geven..... 😅
nieuwspaal.nl/rutte-eist-vertrouwen-terug-mijn-ged…
+1
BoerBart
Quote Reactie van @pieta:
met wat anderen

Ik heb bij Kaag en Hoekstra hetzelfde gevoel.
Druk
@BoerBart
Ze vinden ‘het klootjesvolk op het platteland’ helemaal niet interessant.
Als Randstedelijken zijn zij hier ver boven verheven.
+1
pieta
@BoerBart Bij Kaag heb ik het nog erger als bij Rutte, bij Hugo de Jonge heb ik het meer als bij Hoekstra. Maar mijn vertrouwen in Hoekstra is wel wat aangetast.
+6
Rob_MB
Ze doet het goed hoor. Boeren en plattelands belangen op de kaart zetten en tussendoor nog Kabinetsleden op de plek zetten. Petje af.
paul1
Chapeau !
+2
de Tank
Bij nieuwe verkiezingen zou ze er zo maar een paar zetels bij kunnen krijgen. Oprecht, zegt gewoon dat ze dat cabaret optreden ruk vond op een manier die geaccepteerd wordt.
Albert Altena
@de Tank Dat zeker! Maar het kan nog veel meer tussen al die nikswitten.
+2
de Tank
@Albert Altena Er werd nu niet echt inhoudelijk op punten ingegaan, dat komt vanzelf wel weer. Beeldvorming is belangrijk, ik weet zeker dat menigeen een nuchtere, heldere oprechte discussie in normale taal een verademing vindt.
Realisme
@de Tank dat vermoed ik ook. Wilders word door veel mensen toch ook al gezien als onderdeel van. Strooit dan wel met moties van wantrouwen maar verder is het business as usual als het debat voor bij is
+1
Porky
@de Tank juist ,de meeste die daar zitten kruipen allemaal bij mekaar in hun reet ,alles vinden ze "prachtig of geweldig" wat daar vertoond word , (zeker bang dat ze niet meer terug worden gevraagt) de grootste lelijkerd word er" knap en charmant" genoemd ,eindelijk iemand die gewoon zegt dat het niet haar humor is en het gewoon ruk vind.
+2
demelkboer
Ik vind die vdP een pittige tante. Ze laat zich niet ridiculiseren als "boerin". Welbespraakt, humor, spitsvondig en ook wel een opvallende verschijning. Dat doet het goed in de media.
+1
Jawis
Ze wordt binnen een jaar op handen gedragen door het volk... ik denk dat we op haar zaten te wachten....als ze oproept om de trekker te starten kom ik..... zij gaat de boer met de burger verbinden en er zo voor zorgen dat het accecptabeler word in Nederland... of droom ik nu?
+1
weurding
@Jawis mag het hopen🙈😉

(klik om te vergroten)

+4
BamBam
@weurding
Joost zijn eten komt uit de supermarkt en dat komt uit de fabriek. Nou dan kent hij al bijna de hele keten.
Het is jammer dat je zonder hersencellen evengoed stemrecht hebt. Zo zag ik voor de verkiezingen dat er met geestelijk gehandicapten werd geoefend wat ze op het stembureau moesten doen. Ik dacht toen, maar weten die wel wat ze moeten stemmen ? Hebben die wel onafhankelijk hun mening gevormd op basis van goede informatie? Naar mijn vooroordeel niet. Dus zouden ze eigenlijk ook geen stemrecht moeten hebben.
Maar al je dit wel kunt, maar er voor kiest die grijze massa eenzijdig te voeden en je dus/ daardoor geen kennis van zaken hebt. Dan zou je ook geen stemrecht moeten hebben.
Wellicht dat je een stempas moet aanvragen en dan een testje moet doen. Maak je die test fout, dan heb je een herkansing. Zak je weer, dan krijg je je rapport mee naar huis en kun je oefenen op je leemtes zodat je de volgende keer wel mee kunt doen.Jan Cees mag de vragen bedenken.
Weidezicht
@BamBam ken een zorgboer, en zijn clienten vertelden vol trots dat ze pvdD hadden gestemd, want wie goed 9s voor dieren is dan ook goed voor "hun" boer. Want die is ook voor de dieren. Perfecte logica, alleen werkt het bij de slimme mensen toch anders. Ga dat maar eens uitleggen.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!