Poll: Het boerenbelang is het beste gewaarborgd bij een grote, gevestigde partij

Stem op de nieuwe poll: Het boerenbelang is het beste gewaarborgd bij een grote, gevestigde partij.

Deel dit topic

Reacties

+2
hans1980
Domste wat je kunt doen zorg dat pvv de grootste wordt dat is de enigste mogelijkheid om van d66 GroenLinks af te komen
De rest zet in op halvering veestapel technisch maatregelen worden door rechters onderuit gehaald
Bekkink
@hans1980 en graus landbouw minister??🤔🙈
+1
slagakker
@Bekkink Er is nog meer als landbouw?Weet nog niet wat ik ga stemmen maar de gevestigde club heb ik toch wel moeite mee.
HansM
@slagakker SGP zet zich al honderd jaar in voor boeren/landbouw. Niet afhankelijk van personen. Als je nog vragen hebt over deze club hoor ik het graag 😉
Porky
@hans1980 klopt helemaal ,en dat v die rechters is niet zo gek, 65 % v de nederlandse rechters komt uit het d66 kamp, met elkaar zullen ze die boeren wel ff de nek omdraaien, want geloof maar niet dat ze van dr geloof afvallen hoor, d66 moet en zal gelijk moeten hebben ,al hebben ze het niet ,die rechters geven het ze wel.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0