Melkveehouder Houben: 'Altijd aanpassen aan de omstandigheden'

Van de productie van gezond voedsel tot aandacht voor dier- en plantgezondheid en van het beheer van een mooi en divers landschap tot het bijdragen aan een gezonde economie. De Limburgse boeren en tuinders houden de provincie letterlijk gezond. Vandaag in gesprek met melkveehouder en natuurbeheerder Harrie Houben.

Deel dit topic

Reacties

Melkveehouder.
Inderdaad houden de Limburgse boeren de provincie gezond. Vroeger werkten de landbouwvertegenwoordigers voor de boeren, en nu werkt de boer voor de landbouwvertegenwoordigers van vroeger. Pijnlijk genoeg betaalt de boer hun riant salaris terwijl ze zelf het zout in de pap niet verdienen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0