De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit ligt zwaar onder vuur

Het openbaar maken van een intern rapport over het functioneren van het team Dierenwelzijn binnen de NVWA doet veel stof opwaaien. Interne strubbelingen zorgen voor een onwerkbare situatie waar vooral boeren de dupe van lijken te worden.

Deel dit topic

Reacties

puntertje
Infiltratie door extremisten en falend leiderschap.
+3
Porky
Wel leuk om even het onderzoeks rapport te lezen, wat een ongelooflijke puin zooi is het daar zeg,in het bedrijfsleven hadden ze allemaal stuk v stuk allang de zak gekregen, en de zgn "managers" worden helemaal afgemaakt in dat rapport,dr is er niet EÉN die verstand v zaken heeft, managers die bij andere bedrijven weggetrapt waren ,konden daar (NVWA) aan de slag. Wat een zooitje daar, maar bij welke rijks instelling is is dat niet? Belastingdienst/justitie/politie enz enz
bio boer
@Porky zijn allemaal instellingen als het daar fout gaat kost geen geld als bv slecht draait heeft dat grote gevolgen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0