‘De toeslagenaffaire van de landbouw’

Ik was ook teleurgesteld, maar dan vooral in de minister en in LTO.

Afgelopen week werd bekend dat de gegevens van PAS-melders openbaar gemaakt moeten worden. De minister en LTO waren tegen, omdat ze ‘bang’ waren dat milieuorganisaties de gegevens gaan gebruiken om tegen boeren te procederen. Om het openbaar maken van gegevens tegen te houden, moet je kunnen aantonen dat de veiligheid van de boeren niet te garanderen is.

Deel dit topic

Reacties

+1
Larpfarm
Snapt iemand dit verhaal? Leonie Bosch is boos op LNV en LTO omdat ze een rechtszaak bij de Raad van State hebben verloren? Het is toch goed dat ze het hebben geprobeerd? In plaats daarvan hadden ze gewoon zonder verzet de gegevens van PAS melders op straat moeten gooien maar dan wel met een campagne om iedereen te vertellen dat ze niets fout hebben gedaan, vindt Leonie?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's ammoniakrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN