Ook Asscher bereikte signalen toeslagaffaire niet: 'Dat is niet in de haak'Originele beschrijving

Lodewijk Asscher, minister van Sociale Zaken tussen 2012 en 2017, kreeg op verschillende momenten van meerdere organisaties of personen signalen dat het terugvorderen van de kinderopvangtoeslag voor grote problemen zorgden. Toch gingen de alarmbellen niet af bij de huidig PvdA-leider.

Deel dit topic Ook Asscher bereikte signalen toeslagaffaire niet: 'Dat is niet in de haak' (nu.nl)

Lodewijk Asscher, minister van Sociale Zaken tussen 2012 en 2017, kreeg op verschillende momenten van meerdere organisaties of personen signalen dat het terugvorderen van de kinderopvangtoeslag voor grote problemen zorgden. Toch gingen de alarmbellen niet af bij de huidig PvdA-leider.

Nijhof

Laatste  |  

Reacties

+1
Nijhof
Meer dan 100000 euro per jaar cashen met wegkijken en geen verantwoordelijkheid nemen. Wat hebben wij toch een vreselijk fout beroep gekozen.
Waar is er plek voor een weggepeste boer in de banencarrousel van onze minister-president?

+3
Kringloper
Onvoorstelbaar eigenlijk dat die droplul al 10 jaar het land regeert🤥
+7
Nijhof
@Kringloper Hij heeft een heel team om zich heen verzameld die ook alle gevoel met de werkelijkheid verloren is.
Iedereen ziet het en mensen gaan gewoon weer op de vertrouwde plek een kruisje zetten bij de verkiezingen
Nou, dan verdien je ook gewoon niet iets beters dan Rutte 4 t/m 10
+2
demelkboer
Kijk dat ze er toen zaten en de boel verkloten das een ding, maar ze zitten er nog en ze zitten er straks weer.
demelkboer
@demelkboer ik ben geen baudet fan maar een ding had ie goed gezien. De baantjes carrousel.
+1
Melkweb
Blijkt maar weer dat een regiment ondemocratisch gekozen ambtenaren het land of gemeente regeren. De gekozen mensen komen, hebben moeite of niet altijd de kennis niet om ergens goed de vinger achter de krijgen en voordat ze het weten is de 4 jaar alweer voorbij. Als hun niet goed geïnformeerd worden, was essentieel is krijg je deze uitwassen. En die ambtenaren gaan altijd vrijuit, de kop van jut is de bewindsman/vrouw. Kun je stellen, daar worden ze voor betaald maar maar dat is niet de oplossing. De echte kennismensen kunnen hun geld wel elders verdienen en gaan niet in deze web van intriges zitten. Dus je krijgt al de 2e keus mensen op dit soort functies.

Een mede oplossing kan zijn langere zitperiodes voor de ministers bv. 6 -8 jaar om echt beleid te maken, sws geen referendums. Politiek is net als investeren in je bedrijf, langere termijn denken. Korte termijn politiek is altijd met een kater thuis komen.
+1
Nijhof
@Melkweb Wanneer je de toko niet kunt runnen ben je niet geschikt of moet je personeel vervangen
+1
Spuit11
@Melkweb Nee! De enige oplossing is dat de betreffende ambtenaren hoofdelijk verantwoordelijk worden. Men kan dit gewoon maken omdat ze onschendbaar zijn.
groeier
@Spuit11
Zo gaat dat ook met de landbouw, in Den Haag zijn ze al enkele jaren compleet losgeslagen van de praktijk.
Bartlehiemboer
@groeier Was Schouten maar zo vel als mevrouw Renske. Nieuwste spotje van CU gezien? Schouten volop in beeld met de woorden: ik sta hier voor de MENSEN....
+1
Spuit11
@groeier We moeten er nog een beetje aan wennen dat We in een bananenrepublieken wonen. De elite is al wel zover. Het wordt misschien eens tijd dat wij, het plebs, daar naar gaan handelen.
verbi
@Melkweb Interreseert ze niks korte of lange termijn denken dat volk zit een 4 of 8 jaar in de politiek puur om de opstap te maken naar een dikke luie baan in het bedrijfsleven of ze worden ergens funburgemeester. Voor mensen die zgn niks hebben lopen ze wel want dat scoort goed en de mensen die hun hele leven zich te barsten gewerkt hebben in wat voor tak ook bv bouw instalateurs boeren wegenbouwers ed laten ze kapot gaan.Snap ook niet dat er nog mensen zijn die vinden dat we in een democratie leven zijn hier een beetje Rusland taferelen aan het worden. Met v Acht en Wiegel, Kok dat was politiek bedrijven wat er nu zit is kleuterschool eerste klas.
+1
Nevergiveup
Ze doen de hele dag niet anders als praten met elkaar. Ze weten overal van , wegkijken is aan de orde van de dag. Als het een probleem word is hun nam haas en gaan ze zielig doen.

Het vervall zal groot worden in Vernederland. Het is helaas al te laat.

Shame on you politici !
jammermaarhelaas
Men weet het zo te spelen dat de nette burger gewoon weer op ze gaat stemmen, want alternatieven worden buiten spel gezet.
+1
groeier
Quote Reactie van @jammermaarhelaas:
Men weet het zo te spelen dat de nette burger gewoon weer op ze gaat stemmen, want alternatieven worden buiten spel gezet.

Ja Fvd en Pvv worden door de rest op slinkse wijze aan de kant gezet en de zittende corrupte linkse bende kan gewoon weer doorgaan met uitbuiten van de hardwerkende bedrijven, in bepaalde groepen van de samenleving.
Nijhof
Je blijft je verbazen over het niveau

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!