Column: Trumpiaanse toestanden rond konijn en haas

In de week van de Amerikaanse presidentsverkiezingen presenteerde het Ministerie van LNV de nieuwe Rode lijst van zoogdieren. Konijn en haas zijn nieuw op de lijst. Wie er dieper in duikt ziet vooral Trumpiaanse toestanden om de uitkomst te sturen.

Deel dit topic

Reacties

+1
Limburgs boertje
Half januari weten we wie er gewonnen heeft dit gaat helaas lang duren corruptie in alle lagen van de samenleving helaas en bereid je maar voor op 21 maart 2021 hier in NL leren ze ook hoe ze mensen kunnen beïnvloeden op hun stemgedrag en peilingen
+1
puntertje
Oei, ecologen beschuldigen van Trumpiaanse methodes geholpen door de media. Dat is 2-maal tegen het zere been van mensen die het toch ´zo goed voor hebben´ met alles. Shame on you journalist, jij wordt uitgekotst door de ´moreel verantwoorde´ media en mag niet meer mee doen.
+2
kanniewaarzijn
Op LNV hangen ze van de leugens aan elkaar. Het barst daar van de activisten.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0